Landsdækkende garanti for VVS-arbejde

Som medlem af TEKNIQ, tilbyder vi vores kunder i Roskilde og omkringliggende områder en sikker og garanteret service for VVS-arbejde. TEKNIQ har etableret Dansk VVS Garanti, en garantiordning for VVS-arbejder, der sikrer forbrugerne i tilfælde af uenigheder. Denne ordning sikrer, at private forbrugere, der får medhold i Ankenævnet for Tekniske Installationer, får opfyldt afgørelsen, selv hvis installatøren ikke er i stand til at efterkomme den.

Denne garantiordning er kun gældende for arbejde udført af medlemmer af Dansk VVS. Tjek derfor altid for Dansk VVS Garanti-mærket, eller spørg din installatør for at være sikker.

Garantiordningen dækker udgifter op til kr. 150.000,00 inkl. moms.

Hvem kan klage?

Private forbrugere kan indgive klager over VVS-arbejde og leverancer, der ikke er udført til erhvervsmæssige formål.

Klagekriterier

En klage kan fremsættes til Ankenævnet, hvis den på forhånd er forelagt for VVS-installatøren uden løsning. Klager kan omhandle mange aspekter, men ikke installatørens interne forretningspolitik, som f.eks. time- og materialepriser.

Læs mere www.tekniq.dk og www.el-vvs-anke.dk

Har du brug for at vide mere om hvad vi kan tilbyde dig? Så klik her!

Sidebar

Må vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Se vores aktuelle tilbud her eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Så ringer vi dig op!

Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få et tilbud