Jordvarmeanlæg Holbæk & Vestsjælland

Som navnet antyder, vil man med et jordvarmeanlæg benytte jordvarme som opvarmning i sin bygning. Jordvarmen bliver opfanget i det øverste lag jord; eksempelvis i en græsplæne, hvor solens energi er med til at opvarme overfladen.

Jordvarmeanlæg er miljøvenlig opvarmning

Når man vælger et jordvarmeanlæg, som opvarmningskilde, opstår muligheden for at trække varmen ud af jorden. Selve anlægget er ganske simpelt, det består af en lang slange, samt en varmepumpe. Slangen man har tilknyttet sit jordvarmeanlæg, graves ned i det øverste lag af jorden. Hvilket resulterer i at man kan få opvarmning af rum, men samtidig også benytte jordvarme til opvarmning af vand.

Ved at benytte jordvarme vil den samlede CO2 udledning være helt op til 75% lavere end ved de mere alment kendte og deraf almindelige opvarmningstyper.

Hvordan fungerer et jordvarmeanlæg?

Et jordvarmeanlæg er som tidligere beskrevet funktionsdygtigt via 2 hoved komponenter. Hvoraf den ene er varmepumpen som omdanner varmen og energien som slangen opfanger til rent faktisk at kunne benyttes. Ved at have en slange gravet ned i ca. 1 meters dybde, da benytter man frostvæske til at opsamle varme fra den omkringliggende jord som har en temperatur omkring 4 grader.

På trods af at 4 grader ikke lyder af meget, så formår varmepumpen at udvinde den varme som er opstået via en fordamper, herfra går varmen videre til en kondensator, derfra til kompressoren for at ende ud med at være energi der leveres til centralvarmeanlægget. Der er visse tommelfingerregler som man skal være opmærksom på i forbindelse med jordvarme. Her er det blandt andet vigtigt at man generelt for hver kvadratmeter bolig skal bruge 1-3 m2 til nedgravning af slange.

Jordvarme via jordvarmeanlæg i Holbæk & Vestsjælland

Pers VVS er placeret i Vestsjælland, derfor har vi også vores primære kundegruppe her. Dette inkludere specielt områderne i Holbæk samt Odsherred. Dette betyder dog ikke at vi ikke modtager opgaver andre steder på Sjælland. Jordvarmeanlæg er ikke alene miljøvenligt, men giver dig samtidig en økonomisk gevinst.

Per’s VVS giver gerne et uforpligtende tilbud på jordvarmeanlæg til din bolig, samtidig med at du selvfølgelig er velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring dette.

Kontakt Pers VVS allerede nu på tlf : 59 18 33 30

Nyinstalleret jordvarmeanlæg

Sidebar

Må vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Se vores aktuelle tilbud her eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Så ringer vi dig op!

Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få et tilbud