Pers VVS ApS

Per’s VVS blev grundlagt i 1993 i Regstrup, nær Holbæk, og har fortsat hovedkontor i dette område. Vi specialiserer os i kvalitets VVS-løsninger og varmeoptimering, som vi leverer til boligselskaber, erhvervskunder og private. Vores opgaveportefølje spænder fra mindre VVS-arbejde til store, komplekse projekter.

Vi er stolte over at være medlem af Dansk VVS Garantiordning: TEKNIQ og OK Service Partner, hvilket bekræfter vores status som autoriserede VVS-installatører i Roskilde og Vestsjælland, med en bred vifte af kompetencer og mange års erfaring.

Som et veletableret VVS-firma i Roskilde og Vestsjælland, har vi mere end 20 servicevogne og et kompetent team af autoriserede VVS-montører, lærlinge, og administrativt personale. Vores værksted og vagtservice er også en integreret del af vores forretning.

Vores position som en førende lokal totalleverandør af VVS-løsninger er styrket af vores omfattende markedskendskab, investeringer i underleverandører og kontinuerlig uddannelse af vores medarbejdere. Dette skaber en stærk arbejdspladskultur med dynamik og fællesskab.

Vores vision for varmeoptimering

Vores medarbejdere er en væsentlig ressource. Vi prioriterer højt at have et team med stor faglig viden og kompetencer. Mange af vores medarbejdere starter ikke som faglærte, men vi sørger for deres uddannelse og løbende udvikling. Dette sikrer, at vi kan levere kvalitetsarbejde med den nyeste teknologi.

Vi kombinerer solid erfaring og faglig dygtighed med evnen til at udnytte nye muligheder. Vores kunder kan forvente hurtig, alsidig, professionel og effektiv service. Kontakt os for et uforpligtende tilbud! Ring på: +4546192330 eller mail til info@persvvs.dk

Sidebar

Må vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Se vores aktuelle tilbud her eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Så ringer vi dig op!

Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få et tilbud