VVS arbejde Roskilde

Per´s VVS er et moderne VVS firma med afdelinger i Regstrup, Holbæk og Roskilde. Vi udfører opgaver for både private og erhverv samt står for totalentrepriser. – Intet er for småt og intet er for stort! Vi har mange års erfaring inden for branchen, med en opstart af virksomheden i 1993. Så hvis du leder efter en kompetent virksomhed, der sørger for kvalitets VVS arbejde i Roskilde og omegn. Så har du fundet det rigtige sted!

VVS servicebesøg 1025,00 kr.   
Dette indeholder fejlfinding / reparation uden reservedele indenfor 20 kilometers radius.
Teknikeren gennemgår dit produkt, fejlfinder og vurderer reparationens omfang.

Service montør ( Oliefyr, Gasfyr, Varmepumpe, Fjernvarme ) 1.150,00 kr.
Dette indeholder fejlfinding / reparation uden reservedele indenfor 20 kilometers radius.
Teknikeren gennemgår dit produkt, fejlfinder og vurdere reparationens omfang.

Alle priser er inkl. moms

 

Kompetent og erfaren virksomhed inden for VVS faget!

✓ Autoriseret VVS firma siden 1993 – Cirka 30 års erfaring.

✓ Vi går IKKE på kompromis med kvaliteten.

✓ Afdelinger i Regstrup, Holbæk og Roskilde.

✓ Totalentrepriser for både private og erhverv.

✓ Modtag et uforpligtende tilbud på VVS arbejde i Roskilde og omegn!

 

VVS arbejde i Roksilde – uden kompromis

Pers VVS har mange års erfaring indenfor VVS branchen, og sætter en ære i at levere et produkt af høj standard, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har mange forskellige kompetencer, og arbejdsområder; og står dermed altid klar til at videregive rådgivning og vejledning! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til vores services eller ydelser, kontakt os på +45 5918 3330 eller info@persvvs.dk

Vi har mange års erfaring indenfor VVS faget

Herunder finder du et udsnit af vores kompetencer:

  • Vand
  • Vandinstallationer
  • Afløb
  • Varme
  • Gulvvarme
  • Renovering af badeværelse
  • Vandhaner, bruser, toilet
  • … og meget mere

Søger du en VVS’er i Roskilde eller Vestsjælland – Så kontakt Pers VVS for et godt tilbud.

Som din lokale VVS montør, arbejder vi blandt andet med afløbsinstallationer i køkken, toilet, bryggers, stalden, garagen eller hvor end du end måtte have brug for afløb henne. Så hvis du har brug for at vi klarer dit VVS arbejde, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sætter gerne dine vaske, toiletter, vandmålere eller mindre til større varmeanlæg op for dig. Og vi kommer også gerne ud og reparerer og vedligeholder det så du kan have gavn af det i mange år.

 

Kontakt os for VVS arbejde i Roskilde nu!

Per´s VVS står altid klar med autoriseret VVS arbejde og service, uanset om det handler om en lille eller en stor VVS opgave. Med cirka 30 år bag os inden for VVS branchen har vi i mange år hjulpet adskillige kunder med VVS, fjernvarme, jordvarme, gasvarme, blikarbejde og meget andet. Med vores mange kompetencer har vi endnu ikke stødt på en opgave hvor vores kunder ikke har været tilfredse når vi er kørt derfra.

Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud på VVS arbejde i Roskilde eller omegn. Vi står klar på tlf.: +45 5918 3330 eller via vores mail.: info@persvvs.dk.

Vi tilbyder vores VVS ydelser i følgende byer og områder på Vestsjælland: Orø, , Asnæs, Fårevejle, Hørve, Svinninge, Regstrup, Ugerløse, Jyderup, Svebølle, Eskebjerg, Kalundborg, Gørlev, Høng, Mørkøv, Ruds Vedby, Dianalund, Stenlille, Sorø, Slagelse, Tølløse, Hvalsø, Store Merløse m.f.

Sidebar

Må vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Se vores aktuelle tilbud her eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Så ringer vi dig op!

Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få et tilbud