VVS Slagelse – vi rådgiver til din varmpumpe

Vi løser alle opgaver inden for VVS i Slagelse, herunder service af varmepumper, VVS arbejde til badeværelser og meget mere. Er dit rør sprunget eller trænger varmeinstallationen til en professionel service, så kontakt endelig os. Vi står klar til at hjælpe med alle typer af VVS i Slagelse og omegn.

Med mange års erfaring og central placering er vi et oplagte valg af VVS i Slagelse og omegn. Vi kan løse alle opgaver og rykker hurtigt ud ved akut opkald. Vi er medlem af garantiordningen Tekniq, der sikrer dig et veludført arbejde.

Professionel rådgivning i luft til luft varmepumpe Slagelse

Et af vores store specialer og interesseområder er luft til luft varmepumper. En installation af luft til luft varmepumpe i Slagelse er en god investering både økonomisk og på det grønne område. Det er en effektiv energikilde, som kan anvendes til både lejligheder, villaer og sommerhuse samt i tilbygninger og kolonihaver. Den fungerer ved at benytte energien fra luften udenfor til at omdanne varme indenfor. Hos Per’s VVS servicerer vi Slagelse og omegn med varmepumper og service heraf. Med en regelmæssig service af din luft til luft varmepumpe i Slagelse, opnår du optimal drift og endnu flere besparelser på varmeregningen.

Vi tilbyder også vand til luft varmepumpe

Ønsker du også varmt vand fra din installationer, tilbyder vi også rådgivning omkring luft til vand varmepumper i Slagelse. Herved bliver energien omdannet til varme i varmtvandsbeholder, der kan tilsluttes radiatorer, brugsvand og lignende. Er du i tvivl hvilken varmpumpe der er mest velegnet til dit behov, så rådgiver vi med glæde. Vi er eksperter inden for varmpumper og kan levere flere forskellige modeller og typer. Kontakt os endelig hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder eller vores tilbud omkring levering og løbende service.

Kontakt Pers VVS for et uforpligtende tilbud på din varmepumpe service.

 

varmepumpeservice i holbæk - godkendt

Sidebar

Må vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Se vores aktuelle tilbud her eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Så ringer vi dig op!

Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Få et tilbud